Spring naar content

10 oktober UGA Festival ‘Kermis op de vliegbasis’

Wat hebben een straaljager-hangar en de UGA met elkaar te maken?

Tijdens deze feestelijke en leerzame middag inspireren we je met de impact en kansen van de wereldwijde technologische revolutie voor jouw werk en privéleven. Bovendien kom je op verrassende wijze daadwerkelijk in aanraking met de digitale transformatie. Daarnaast ontmoet je andere vakgenoten en UGA-leden en delen we op laagdrempelige wijze kennis en ervaringen met elkaar.

Dinsdag 10 oktober 2023
12.00 – 16.00 uur
Park Vliegbasis Soesterberg

Inspirerende sprekers

Ruud Veltenaar
Ruud is oprichter van Park Mobile en Planet Internet. Daarnaast had hij leidinggevende functies bij onder andere McKinsey, Volmac en Raet. Inmiddels is hij TEDx-spreker, bestseller auteur en toekomstdenker.

De wereld verandert razendsnel. Exponentiële technologieën behoren tot de belangrijkste aanjagers van transformatie, disruptie en vooruitgang. Wat is de impact van deze technologieën op je business en hoe benut je de kansen van bijvoorbeeld AI, IoT, machine learning, blockchain, deep data en vele andere spannende technologieën met mega impact op je business? Is jouw onderneming, instelling of organisatie wendbaar en toekomstbestendig?

Aaron Mirck
Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken.

Je kunt geen krant of tijdschrift openslaan zonder bericht over AI. Ben je benieuwd wat AI precies is en wat de impact zal zijn van deze nieuwe technologie? Aaron experimenteert al sinds 2021 met AI en helpt je feit van fictie onderscheiden met een (interactieve) lezing over AI. Hij vertelt ons of AI ons werk overneemt, ons overbodig maakt en of we er bang voor moeten zijn.

 

Kermisattracties met VR en AR
In de hangar staan allerlei kermisattracties uit het prijswinnende project ‘De Koude Kermis’ van mediakunst-collectief Dropstuff Media. Deze kermisattracties zijn anders dan je verwacht. Verbonden aan de verhalen van morgen, de verbeelding van creatieve processen en de verwondering over nieuwe technologische mogelijkheden. In deze unieke ‘new media playground’ ervaar je op verrassende wijze de mogelijkheden van Virtual Reality, Augmented Reality en kunstmatige intelligentie.

Neem je collega mee!
Dit event is niet alleen voor businessadviseurs en leidinggevenden. Key-of superusers, applicatie- en functioneel beheerders kunnen tijdens dit event ook de kracht van samenwerken ervaren. Neem dus vooral je collega mee. Meld deze collega dan tegelijk met jezelf aan.

Aanmelden
Deelname is kosteloos, uitsluitend voor UGA-leden en inclusief lunch en borrel. Aanmelden uiterlijk 25 september via deze link. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle details.