Spring naar content

Over ons

De Kracht van samenwerken

UGA initieert en faciliteert onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling van de ruim 80 aangesloten woningcorporaties, gemeentes en vastgoedbeheerders. Daardoor zijn we een belangrijke en daadkrachtige gesprekspartner van Aareon Nederland voor productverbeteringen en optimale dienstverlening.

Samen gaan we vooruit

UGA is duidelijk en doelgericht op de inhoud. We streven voortdurend naar verdere verbeteringen van producten, ondersteuning en dienstverlening van Aareon. Altijd door samenwerking en met een oplossingsgerichte instelling. Door onze onafhankelijke positie staat het belang van onze leden altijd voorop.

Ondanks dat geen enkel UGA-lid gelijk is, zijn ze wel allemaal gelijkwaardig. Door onderling respect en solidariteit komen we samen verder. Veel woningcorporaties in Nederland zijn lid van UGA. Daardoor hebben we een krachtige stem, en zijn we een belangrijke gesprekspartner voor Aareon Nederland.

 

Alle leden zijn verschillend, maar wel gelijkwaardig. Door slimme samenwerking komen we allemaal veel verder.

Nieuwe Vorm

Het UGA-bestuur

Het bestuur van de UGA is door de ledenvergadering gekozen uit de participerende leden, en wordt bijgestaan door de bestuurssecretaris.

Marein Boekhoudt
Marein Boekhoudt

Bestuurssecretaris UGA

Debbie Witsenburg
Debbie Witsenburg

Voorzitter UGA | Applicatiebeheerder Woonforte

Anthony van Kessel
Anthony van Kessel

Senior informatiebeheerder BrabantWonen

Edo Bakker
Edo Bakker

Hoofd Informatisering & Digitalisering Woningstichting Den Helder