Spring naar content

Terugblik en vooruit kijken

Een zonnige kick-off!

Het is alweer even geleden dat we een mooie bijeenkomst hadden in Soesterberg. Voor wie er niet bij was, de foto’s zijn onderaan dit artikel te bekijken. Graag brengen we je ook op de hoogte van de agenda voor 2024 en wensen we je fijne feestdagen!

Feestelijk en zonnig

De aftrap van de opgefriste website en de UGA-gebruikersgroep vond plaats op 10 oktober, tijdens het UGA-festival op vliegbasis Soesterberg. Het was een zonnige dag, waar het UGA-bestuur de nieuwe koers presenteerde. Er waren inspirerende woorden van sprekers en de verschillende attracties linkten allemaal aan de huidige digitale ontwikkelingen. Het was een feestelijk en zonnig startschot om elkaar live te ontmoeten en (opnieuw) kennis te maken.

 

Inzet voor ontmoeten

Na afloop van het festival haalden we reacties op via een formulier. Het festival werd door de leden als zeer nuttig en informatief ervaren. De rode draad in de reacties was dat mensen hun netwerk graag uitbreiden en ervaringen willen delen en ophalen bij andere leden. Voor sommigen is het nog een beetje zoeken op welke manier. De input die wij op de dag zelf kregen, was dat veel mensen graag op de hoogte gehouden willen worden, maar ook dat de inzet van alle leden nodig is als we écht een beweging in gang willen zetten.

 

De kracht van samenwerken

Het bestuur ziet de input die we kregen n.a.v. het festival, als een uitnodiging om samen acties te blijven bedenken. Acties die tot meer inzet leiden zodat we met elkaar echt de kracht van samenwerken gaan ervaren. Wil je bijdragen, maar weet je nog niet hoe? Het UGA-bestuur denkt graag met je mee. Stuur een e-mail naar secretaris@ugaareon.nl.

Het nieuwe kennisportaal is online!

Deel je kennis en ervaring via het nieuwe kennisportaal!
Via ons Kennisportaal kunnen alle UGA-leden vanaf nu kennis en ervaring delen. Je kunt op het forum vragen stellen en antwoorden delen binnen de verschillende thema’s. Zo leren we van elkaar en kunnen we nog beter en makkelijker met elkaar werken aan productontwikkeling ter ondersteuning van belangrijke processen. Bijvoorbeeld aan de jaarlijkse huuraanpassing of inrichting van de autorisaties. Neem eens een kijkje en stuur meteen je profielfoto voor in het smoelenboek  naar secretaris@ugaareon.nl.
Het bestuur is blij met de complimenten van hun enthousiaste inzet en de nieuwe huisstijl. We zetten de laatste puntjes nog op de ‘i’ en bouwen graag met jou verder aan een bruisende Usersgroup!

Vooruitblik 2024

15 januari 

Online overleg met de bestaande werkgroepen en voorzitters

22 april

SLA cloud

11 maart

Kennissessie Continuïteit

10 oktober

UGA festival / netwerkbijeenkomst

28 maart

Ledenvergadering

Meer info

Details volgen in het nieuwe jaar. Hier kom je in het actuele overzicht.

Warme feestdagen!

We wensen jullie warme feestdagen, een mooie jaarwisseling en zien jullie graag weer in 2024!


Debbie Witsenburg
Voorzitter UGA | Applicatiebeheerder