Spring naar content

Boeiende sprekers tijdens het UGA Festival

Inspiratie door Aaron Mirck en Ruud Veltenaar

UGA Festival – Kermis op de vliegbasis

Dinsdag 10 oktober 2023
12.00 – 16.00 uur
Park Vliegbasis Soesterberg

 

Tijdens deze feestelijke en leerzame middag inspireren we je met de impact en kansen van de wereldwijde technologische revolutie voor jouw werk en privéleven. Bovendien kom je op verrassende wijze daadwerkelijk in aanraking met de digitale transformatie. Daarnaast ontmoet je andere vakgenoten en UGA-leden en delen we op laagdrempelige wijze kennis en ervaringen met elkaar. Over deze middag zal nog lang worden nagepraat!

 

Inspirerende sprekers

 

Aaron Mirck

Aaron is TEDx spreker en succesvol auteur. Hij vertelt ons op verrassende wijze over de (on)zin van AI en de noodzaak van digitale etiquette..

 

Ruud Veltenaar

Ruud is oprichter van Park Mobile en Planet Internet en had leidinggevende functies bij o.a. Volmac en Raet. Hij vertelt ons over de wereldwijde veranderingen, samenwerken en technologie als enabler.

 

Kermisattracties met VR en AR

In de hangar staan allerlei kermisattracties uit het prijswinnende project ‘De Koude Kermis’ van mediakunst-collectief Dropstuff Media. Deze kermisattracties zijn anders dan je verwacht. Verbonden aan de verhalen van morgen, de verbeelding van creatieve processen en de verwondering over nieuwe technologische mogelijkheden. In deze unieke ‘new media playground’ ervaar je op verrassende wijze de mogelijkheden van Virtual Reality, Augmented Reality en kunstmatige intelligentie.